Eight meeting

 

1.Which of the following is the main topic of the passage?

A. Wilder Penfield

B. Neurosurgery

C. Human memory

D. Chemical reactions

 

2.The word formerly in paragraph 1 could best be replaced by?

A. in the past

B. from time to time

C. in general

D. by chance

 

3.Compared with a computer, human memory is?

A.more complex

B. more limited

C. less dependable

D. less durable

 

4.How did Penfield stimulate dreams and other minor events from the past?

A.By surgery

B.By electrical stimulation

C.By repetition

D.By chemical stimulation

 

5.According to passage, the capacity for storage in the brain?

A. can be understood by examining the psychology of the brain

B. is stimulated by patterns of activity

C. has a limited combination of relationships

D. is not influenced by repetition

6.The word bonds in paragraph 2 means

A. Promises

B. agreements

C. connections

D. Responsibilities

 

7. Why does the author mention looking up a telephone number?

A. It is an example of short-term memory

B. It is an example of a weak memory trace

C. It is an example of an experiment

D. It is an example of how we move short-term memory to long-term memory

 

8 .All of the following are true of a memory trace EXCEPT that

A. is is probably made by structural changes in the brain

B. it is able to be observed directly by investigators

C. it is a theoretical construct that we use to form hypotheses

D. it is related to the degree of recall supported by repetition

 

9.With which of the following statements would the author most likely agree?

A. The mind has a much greater capacity for memory than that was previously believed

B. he physical basis for memory is clear

C. Different points of view are valuable

D. Human memory is inefficient

 

 

Problem 138             Clause – Marker Subjects

 

 

 

Incorrect:  The concert, is scheduled for Friday, has been                        canceled.

Correct  :  The concert, which is scheduled for Friday, has been              canceled.

 

  1. The concert,…………. is scheduled for Friday, has been

 

A.which

B.who

C.what

D.whom

 

Answer: a

Incorrect:  Asking questions, which essential in learning a                       language, can be difficult for

beginners.

Correct  :  Asking questions, which is essential in learning a                   language, can be difficult for beginners.

 

2. Asking questions, which essential in learning a language, can be difficult for

A              B                            C                            D

 

Answer: b correct which is beginners

 

Incorrect:  My suitcases, which they are now at the city airport,                 have been located.

Correct  :  My suitcases, which are now at the city airport, have                been located.

 

3.My suitcases, ……………… they are now at the city airport, have been located.

 

A.which

B.which is

C.which of

D.which are

 

Answer: d

 

 

Incorrect:  The telephone number, which number I wrote down,               is for the hotel.

Correct  :  The telephone number, which is written down, is for               the hotel.

 

4.The telephone number, which is write down, is for the hotel.

A                                      B           C                  D

 

Answer: c correct written

 

 

 

 

Incorrect:  The flowers, which were just delivering, are from Steve.

Correct  :  The flowers, which were just delivered, are from Steve.

 

5.The flowers, which were just ……………, are from Steve.

 

A.deliver

B.delivered

C.delivery

D.delivert

 

Answer: b

Problem 139             Verbs in Dependent Clauses

 

Incorrect:  It is a shame that you missing  the                          movie.

Correct  :  It is a shame that you missed  the movie

 

6. It is a shame that you missing  the       movie.

A           B         C           D

 

Answer: d correct missed

 

 

 

Incorrect:  She knows that mistakes in grammar                     occasionally.

Correct  :  She knows that she makes mistakes in                 grammar occasionally.

 

7.She knows that she ……… mistakes in grammar occasionally.

 

A.made

B.make

C.makes

D. To make

 

Answer: c

 

Incorrect:  He said that going was he wanted.

Correct  :  He said that he wanted to go.

 

8.He said that he want to go

.          A           B    C        D

 

Answer: c correct wanted

 

 

Incorrect:  I noticed that Mary’s absence today.

Correct  :  I noticed that Mary was absence today.

 

9.I noticed that Mary …….. absence today.

 

A.was

B.is

C.were

D.of

 

Answer: a

 

 

Incorrect:  The experiment proved that less water for the plants.

Correct  :  The experiment proved that the plant needed less water.

 

10.The experiment proved that the plant need less water.

A                       B                     C     D

 

Answer: c correct needed

 

Problem 140             Adjectives Clauses

 

Incorrect:  This is the way that coming the last                  time.

Correct  :  This is the way that we came the last                time.

 

11.This is the way that we ………..the last time.

A.come

B.came

C.to come

D. Is come

 

Answer: b

 

 

 

Incorrect:  These are the ones that bought.

Correct  :  These are the ones that I bought.

 

12.These are the ones that me bought.

A            B            C      D

 

Answer: c correct i

 

 

Incorrect:  This book is the one that our class.

Correct  :  This book is the one our class used.

 

13.This book is the one our ……….. used.

A.class

B.classes

C.classed

D. To class

 

Answer: a

 

Incorrect:  These are the assignments that our                               teacher giving us.

Correct  :  These are the assignments that our                                             teacher gave us.

 

14. These are the assignments that our teacher giving us

A              B                C                            D

 

Answer: d correct gave

Incorrect:  There are some things that don’t                understand about living in the United                     State.

Correct  :  There are some things that I don’t                                  understand about living in the United            State.

 

15.There are some things that …..don’t understand        about living in the United State.

 

A.i

B.she

C.we

D.he

 

Answer: a