All quizes english for IT 2 from 1-3 meeting

Problem 103: place – between and among

1.Profits are divided between the stockholders of the corporation.

A           B                       C                          D

Answer: B correct among

2.The votes were evenly divided ………..the Democratic candidate and the Republican Candidate.

A.among

B.between

C.and

D.at

Answer:b .between ( because there are two nouns )

3.The property was divided equally among his son and daughter.

A.                 B                       C                               D

Answer: C correct among

Problem 104: place-on,in and at

1.Is domino’s Pizza ….. Tenth Street?

A.at

B.and

C.on

D.the

Answer:C. on

2.The apartments at the Hudson River are more expensive than the ones across the street.

A              B                                                                   C                                             D

Answer:b correct on

3.We are going to stay overnight ….Chicago.

A.at

B.in

C.on

D.the

Answer: B. in

4.Let’s take our vacation in the coast instead of in the mountains.

A                         B                      C     D

Answer : B correct on

Problem 105: Time In, On and At

 

  1. Gloria has a part-time job …….the night.

A.in

B.on

C.the

D.at

Answer: D.at

2.The rainy season begins on July.

A      B         C                 D

Answer: d correct in

3.The graduation is …….May 20.

A.at

B.in

C.on

D.and

Answer : C.on

4. We came to the United States on 1997

A          B                 C       D

Answer: D correct at

Problem 106: Addition Besides

 

1.Beside Dominos, four other pizza places deliver.

      A              B                     C                   D

Answer: A correct besides

 

2.To lead a well-balanced life, you need to have other interests ……. studying.

A. Because

B. Be able to

C.besides

D.beside

Answer: C besides

3. Beside taxi service, there isnt any public transportation in town.

        A                   B                                     C                                     D

Answer: A correct besides

 

4.Janice has lots of friends …….. her roommate.

A.beside

B.because

C.besides

D.before

Answer: C besides

 

Problem 107: Exception But  and Except

 

  1. 1.    You can put everything but for those silk blouses in the washer.

              A                               B                                 C                      D

Answer: B correct except

 

2.Everyone ……..  to Larry wants sugar in the tea.

A.that

B.because

C.the

D.except

Answer:D except

3.No one excepting Kathy knows very much about it.

                     A                           B                 C         D

Answer: A correct except

4.The mail comes at ten oclock every day …. Saturday.

A.but

B.to

C.and

D.on

Answer: A .but

 

Problem 108: Replacement Instead of and Instead

1.Could I have rice instead potatoes, please?

A         B                 C                          D

Answer: C correct instead of potatoes

2.Paula’s problem is that she likes to go to the movies …… to class.

A.instead

B.instead of

C.because

D.because of

Answer: B.instead of

3.We chose Terry instead from Gene as our representative.

A                   B       C                                      D

Answer: B correct instead of

4. It is important to eat well at lunchtime ………….. snacks

from vending machines.

A.instead

B.because

C.instead of

D. Before

Answer: C .instead of

Problem 109:  Example Such as

  1. Taking care of pets as such dogs and cats can teach children lesson in responsibility.

A                     B                        C                                     D

Answer: B correct such as

2.Magazines ………Time, Newsweek, and U.S. News and World Report provide the reader with a pictorial report of the week’s events.

A.such

B.like as

C.such as

D.same

Answer: C. such as

3.Jobs as fast-food restaurants for such McDonald’s or Taco Bell are often filled by

A                  B                                      C          D

students.

Answer: B correct such as

4. A metal detector buzzes not only when firearms are located but also when smaller

metal objects …….. keys and belt buckles are found.

A.as

B.such

C.such as

D.like as

Answer: C.such as

Problem 110:Condition and Unexpected Result – Despite and In spite of

 

1.Dick and Sarah are still planning to get married despite of their disagreement.

A                      B          C                            D

Answer: C correct in spite of

2. …….. the interruption, she was still able to finish her assignment before class.

A.because of

B.in spite of

C.despites

D.from

Answer: B. in spite of

3.Despite of their quarrel, they are very good friends.

A                         B                     C                 D

Answer: A correct in spite of

4. …… the delay, they arrived on time.

A.in spite of

B.because of

C.Despites

D.in spite

Problem 111:  Cause – Because of and Because

1.She was absent because of her cold was worse.

A           B                  C              D

Answer: B correct because

2.John’s family is very happy ……… his being awarded a scholarship.

A.becaused

B.because

C.between

D.be able to

Answer: B.because

3.She didnt buy it because of the price was too high.

A                      B                  C                    D

Answer: B correct because

4.It was difficult to see the road clearly ……. the rain.

A.becaused

B.because of

C.from

D.to

Answer:B.because of

Problem 112:  Cause – From

 

1.We felt sleepy all day for watching television so late last night.

A                  B        C            D

Answer : B correct from

2.Joe is going to get sick …… too much.

A.from studying

B.to for study

C.from study

D.from studied

Answer : A.from studying

3.If you go early, you will just get nervous …… waiting.

A.for

B.from

C.to

D.as

Answer : B.from

4.The car is really hot from to sit in the sun all day.

A                   B                   C        D

Answer: B correct from siting

Problem 113:  Purpose – For

 

  1. She has a CB radio in her car ….. emergencies.

A.for

B.to

C.from

D. To be

2.Each room has its own thermostat for to control the temperature.

A                                           B           C                   D

Answer : B correct for

3.Sam needs another VCR ….. copy videotapes.

A.for

B.to

C.and

D.of

Answer : A. for

4.Why don’t you use the microscope in the lab for to examine the specimen?

A                 B                           C           D

Answer : C correct for

Problem 114:  Means – By

 

1.Make a reservation …… calling our 800 number.

A.for

B.to

C.by

D.in

Answer: C.by

2.Beverly lost weight for hiking.

A         B               C      D

Answer: C correct by

3. Gloria made a lot of friends …… working in the cafeteria.

A.by

B.of

C.to

D.for

Answer : A.by

4.Choose the correct answer for making the letter that corresponds to it on the answer sheet.

A                     B                                           C                                 D

Answer : B correct by

Problem 115:  Time Limit – From, To

 

1.The class is scheduled …… January 15 to May 7.

A.from

B.to

C.on

D.in

Answer: A.from

2.You could have a room from Monday and Friday, but we are       booked over the weekend.

A                            B                                      C                   D

Answer : B correct to

3.She was a student here ….1990 to 1995.

A.to

B.from

C.of

D.on

Answer : B. from

4.The ticket is valid from June and September.

A          B        C             D

Answer: C correct to