Quiz 1
Problem 103: Place – Between and Among
Examples
Incorrect:  The choice is between a vanilla, chocolate, and strawberry ice cream cone.
Correct  :  The choice is among a vanilla, chocolate, and strawberry ice cream cone.
Incorrect:  Rick and his wife can usually solve their problems among them.
Correct  :  Rick and his wife can usually solve their problems between them.
1. Incorrect:  Profits are divided between the stockholders of the corporation.
Correct  :  Profits are divided among the stockholders of the corporation.
1.Profits are divided between the stockholders of the corporation.
                         A           B                       C                          D
Answer: B correct among
2. Incorrect:  The votes were evenly divided among the Democratic candidate and
    the Republican Candidate.
Correct  :  The votes were evenly divided between the Democratic candidate and the   Republican Candidate.
2.The votes were evenly divided ………..the Democratic candidate and the Republican Candidate.
A.behind
B.between
C.in
D.at
Answer:b .between ( because there are two nouns )
3. Incorrect:  The property was divided equally among his son and daughter.
Correct  :  The property was divided equally between his son and daughter
3.The property was divided equally among his son and daughter.
                  A.                 B                       C                               D
Answer: C correct among
Problem 104: Place – In, On and At
Examples
Incorrect:  Cliff can live on Yellowstone National Park because he is
    a park ranger.
Correct  :   Cliff can live in Yellowstone National Park because he is a park ranger.
1. Incorrect:  Is domino’s Pizza in Tenth Street?
Correct  :   Is domino’s Pizza on Tenth Street?
1.Is domino’s Pizza ….. Tenth Street?
A.at
B.in
C.on
D.the
Answer:C. on
2. Incorrect:  The apartments at the Hudson River are more expensive than the ones     across the street.
Correct  :  The apartments on the Hudson River are more expensive than the ones     across the street.
2.The apartments at the Hudson River are more expensive than the ones across the street.        A          B                                                     C                                    D
Answer:b correct on
3. Incorrect:  We are going to stay overnight on Chicago.
Correct  :   We are going to stay overnight in Chicago.
3.We are going to stay overnight ….Chicago.
A.at
B.in
C.on
D.the
Answer: B. in
4. Incorrect:  Let’s take our vacation in the coast instead of in the mountains.
Correct  :  Let’s take our vacation on the coast instead of in the mountains.
4.Let’s take our vacation in the coast instead of in the mountains.
              A                         B                      C     D
Answer : B correct on
Problem 105: Time – In, On and At
Examples
Incorrect:  I would rather take classes on the afternoon.
Correct  :   I would rather take classes in the afternoon.
1. Incorrect:  Gloria has a part-time job in the night.
Correct  :  Gloria has a part-time job at  night.
1. Gloria has a part-time job …….the night.
A.in
B.on
C.the
D.at
Answer: D.at
2. Incorrect:  The rainy season begins on July.
Correct  :  The rainy season begins in July.
2.The rainy season begins on July.
     A      B         C                 D
Answer: d correct in
3. Incorrect:  The graduation is in May 20.
Correct  :  The graduation is on May 20.
3.The graduation is …….May 20.
A.at
B.in
C.on
D.and
Answer : C.on
4. Incorrect:  We came to the United States on 1997.
Correct : We came to the United States at 1997.
4. We came to the United States on 1997
              A          B                 C       D
Answer: D correct at